Mbajtëse vezësh

Mbajtëse vezësh

Për të shërbyer vezë në tavolinën tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe argëtuese, mund të përzgjidhni nga një shumëllojshmëri mbajtëse vezësh në Megatek, në modele të ndryshme, prej materialesh rezistente të përshtatshme për përdorim të përditshëm.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved