Sprai flokësh

Sprai flokësh

Flokët tuaja mund të kenë nevojë për më shumë volum, shkëlqim apo për një qëndrueshmëri më të mirë edhe në stilimet më të vështira. Për këtë, në Megatek kemi sjellë sprai flokësh, të përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, duke parandaluar tharjen dhe ngjitjen e tyre.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved