Komo

Komo

Nëse jeni duke arreduar dhomën e fëmijës suaj, mos harroni të merrni komotë! Në Megatek do të gjeni komo të cilat janë projektuar për të qenë sa më praktike dhe funksionale, duke jua lehtësuar punën. Krahas funksionit të organizimit të rrobave, lodrave apo produkteve të ndryshme të kujdesit për fëmijë, ato shërbejnë dhe si një minitavolinë për ndërrimin dhe veshjen e bebeve.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved