Dru bredhi

Dru bredhi

Druri i bredhit është një produkt që merret nga zemra e trungjeve të bredhit. Ai është rezistent me kalimin e viteve dhe gjithashtu mjaft i këndshëm vizualisht. Mund ta përdorni për të ndërtuar çati, veranda, pergola në ambiente me lagështirë. Në Megatek e gjeni në dy lloje: cilësia e parë e përpunuar (i stazhonuar, i planuar dhe i tharë në furrë me 30 vite garanci) si dhe cilësia e dytë e papërpunuar (dru masiv i patrajtuar për ndërtime çatie apo struktura të ndryshme ndërtimi).

Items 1-28 of 35

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 35

Faqja
për faqe