Tabela shkrimi dhe Numeratorë

Tabela shkrimi dhe Numeratorë

Nëse jeni duke kërkuar për një produkt që të argëtojë por njëkohësisht të mësojë fëmijën tuaj, tabelat e shkrimit dhe numeratorët janë ndër zgjedhjet më të mira që mund të bëni. Ato janë ideale për të praktikuar shkronjat dhe numrat e parë. Megatek ka sjellë për ju variante të ndryshme për t'iu përshtatur preferencave tuaja.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved