Kavo çeliku

Kavo çeliku

Kavot e çelikut që gjeni në Megatek përdoren për funksione të ndryshme dhe ndahen në dy kategori: kavo çeliku të thjeshta dhe në kavo çeliku speciale. Në kavot e thjeshta futen kavot të cilat bërthamën e kanë prej tekstili dhe janë më të serta se ato specialet, si dhe të pavajosura dhe më së shumti për tendosje. Në kavot speciale futen ato lloje kavosh të cilat përdoren për vinç, në të cilat materiali i çelikut është me një përqindje të lartë të karbonit dhe elasticitet shumë të lartë., si dhe duhet të jenë të lyer me vaj për të ulur sipërfaqet e kontaktit ndërmjet tyre për të pasur një jetëgjatësi sa më të madhe.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved