Litar PPR

Litar PPR

Megatek ka siguruar një gamë të gjerë litarësh, në materiale dhe përmasa të ndryshme për t'u përshtatur në përdorime të shumta. Litarët e polipropilenit janë ndër litarët më praktikë dhe të përdorur në shumë proçese pune, qoftë në ambientet e brendshme apo ato të jashtme.

Items 1-28 of 31

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 31

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved