Mbajtëse qiriri druri

Mbajtëse qiriri druri

Nëse jeni një adhurues i materialit të drurit dhe dëshironi që shumë prej dekorimeve të jenë të tilla, Megatek ju ofron mbajtëset e qirinjve prej druri. Ato vijnë në stile antike dhe moderne për t'iu përshtatur stileve të ndryshme. Jemi të sigurt që qirinjtë të vendosura në këto mbajtëse, do të marrin një pamje akoma dhe më tërheqëse.

26 Items

për faqe

26 Items

për faqe