Bojëra për xham dhe qeramikë

Bojëra për xham dhe qeramikë

Megatek ju ofron bojëra për xham dhe qeramikë të cilësisë së lartë me bazë uji. Bojërat mund t'i gjeni në ngjyra të errëta, metalike dhe ngjyra transparente. Nëse rezultati që dëshironi është një efekt i pikturuar, zgjidhni ngjyrat e errëta dhe metalike për t'ju ofruar ngjyra të forta që drita të mos depërtojë. Produktet mund te lahen disa herë dhe boja e pikturuar nuk dëmtohet.

10 Items

për faqe

10 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved