Bazament për tenxhere

Bazament për tenxhere

Për të mbrojtur sipërfaqet e tavolinave dhe banakëve të kuzhinës suaj nga nxehtësia e tenxhereve dhe enëve të tjera të gatimit, mund të përdorni një bazament për tenxhere, prej materiali jo-përçues. Në Megatek mund të përzgjidhni bazamente për tenxhere të modeleve të ndryshme, të cilat mund të përdoren edhe si aksesorë dekorues.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved