Mbrojtja nga rënia

Mbrojtja nga rënia

Për të gjithë ju që punoni në lartësi të mëdha apo në situata të rrezikshme ku një rënie mund të rezultojë në dëme të mëdha, rripat dhe litarët e sigurimit janë të domosdoshëm. Në Megatek keni mundësi të zgjidhni mes modeleve të ndryshme në varësi të kërkesave tuaja për t'ju siguruar mbrojtjen e nevojshme.

12 Items

për faqe

12 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved