Batiskopë

Batiskopë

Batiskopat janë elemente vizuale që ndikojnë shumë në pamjen e një parketi të shtruar. Duke u vendosur në anë të parketit ato ofrojnë jo vetëm funksionalitet, por edhe një pamje estetike të rregullt. Këtu në Megatek mund të gjeni një shumëllojshmëri modelesh dhe ngjyrash, për t'u kombinuar me çdo lloj parketi apo arredimi që ju dëshironi.

Items 1-28 of 102

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 102

Faqja
për faqe