Kazanë distilimi

Kazanë distilimi

Një nga pajisjet më të rëndësishme për çdo fabrikë pijesh alkoolike është kazani i distilimit. Kazanët e distilimit ndikojnë në shijen dhe cilësinë e alkoolit që do të prodhohet. Në Megatek mund të pajisni biznesin tuaj me kazanë distilimi cilësorë, të përbërë nga material higjienike dhe rezistente ndaj përdorimit.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved