Krevate portative për beba

Krevate portative për beba

Të përkujdesesh për një foshnje çdo minutë të ditës nuk është e lehtë. Krevatet portativë në Megatek falë përmasave kompakte dhe strukturës që kanë, ju lejojnë rritjen e të voglit në mënyrën më praktike të mundshme. Këtu do të gjeni dhe krevatë portativë që falë palosjes së lehtë mund të kurseni hapësirat kaq me vlerë të shtëpisë.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved