Çanta pazari

Çanta pazari

Të gjithëve na duhet të ndërgjegjësohemi për përdorimin e qeseve plastike gjatë bërjes së pazarit dhe mbajtja gjithmonë me vete e një çante pazari kur keni ndërmend të blini diçka është veprimi i duhur! Zgjidhni modelin tuaj të preferuar të çantës së pazarit në Megatek dhe reduktoni përdorimin e plastikës dhe shpenzimet e kota të blerjes së tyre.

Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved