Sensorë drite

Sensorë drite

Për të komanduar ndriçimin e ambienteve të jashtme në momentet kur ju nuk jeni në shtëpi, biznes, etj, mund të përdorni çelësat me sensorë, - pra sensorët e dritës të cilët bëjnë të mundur ndezjen e ndriçuesit kur errësohet dhe fikjen e tij në mëngjes kur agon. Këtu në Megatek do të gjeni disa modele sensorësh drite sipas specifikimeve teknike që ju kërkoni.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved