Izolues për dritare

Izolues për dritare

Izoluesit për dritare janë një aksesor i domosdoshëm për riparimin apo montimin e dritareve në ambiente shtëpie apo në biznese. Megatek ofron izolues për dritare të materialeve të ndryshme, të cilët pengojnë kalimin e ajrit dhe ndihmojnë në ruajtjen e temperaturës së dhomës.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved