Hollues boje dhe pastrues

Hollues boje dhe pastrues

Bashkë me bojërat, mund t'ju nevojiten edhe holluesit dhe pastruesit. Megatek ka siguruar hollues boje dhe pastrues për të mundësuar hollimin e bojërave si dhe pastrimin për të aplikuar siç duhet bojërat dhe për të realizuar ngjyrën që ju dëshironi.

7 Items

për faqe

7 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved