Vizore, Kompaste dhe Raportorë

Vizore, Kompaste dhe Raportorë

Vizorja, kompaste dhe raportorë janë mjete të përdorur gjerësisht në gjeometri, matematikë apo vizatim dhe të domosdoshëm për të gjithë ju që dëshironi të arrini një rezultat të saktë. Përmes tyre mund të kryeni matje dhe të bëni vija apo kënde të drejta si dhe të lakuara. Në Megatek jemi kujdesur që të sjellim vizore, kompastë dhe raportorë të përmasave, modeleve dhe ngjyrave të ndryshme për t'iu përshtatur dëshirave tuaja.

Items 1-28 of 56

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 56

Faqja
për faqe