Kosha dhe Shporta thupre

Kosha dhe Shporta thupre

Krijoni në shtëpinë tuaj një dekor ndryshe me koshat dhe shportat prej thupre, të cilat jo vetëm duken bukur, por dhe janë mjaft funksionale në organizimin dhe sistemimin e objekteve nëpër shtëpi. Mund ti vendosni në lavanderi, dhoma gjumi apo dhe ambiente ndenjeje. Në Megatek do të gjeni përmasa të ndryshme dhe modele nga më të veçantat.

Items 1-28 of 89

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 89

Faqja
për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved