Pastrues për kompjuter

Pastrues për kompjuter

Për të mbajtur sa më pastër ekranin e pajisjeve tuaja, kemi sjellë në Megatek pastrues në forma të ndryshme si : solucione dhe lecka, sfungjera, pastrues me vakum, apo në formë spray. Pastrojnë në mënyrë efikase pluhurin, gjurmët e gishtave, varjat apo papastërtitë e ndryshme si dhe thahen shpejt duke lejuar përdorimin e menjëhershëm të tyre.

5 Items

për faqe

5 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved