Bidona inoksi dhe plastike

Bidona inoksi dhe plastike

Për të pajisur fermat e prodhimit dhe përpunimit të produkteve të bulmetit me aksesorët e duhur, mund të përzgjidhni në Megatek bidona inoksi dhe plastike të kapaciteteve të ndryshme, të përshtashëm për ruajtjen, magazinimin dhe transportimin e produkteve të bulmetit. Bidonat prej materiali inoksi dhe plastik janë higjienikë dhe rezistentë, si edhe ruajnë vetitë e produkteve.

Items 1-28 of 53

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 53

Faqja
për faqe