Lugë kupe akullore

Lugë kupe akullore

Për të servirur akullore të shijshme, në biznese apo në ambiente familjare, gjatë ditëve të nxehta të verës, përdorni lugë kupe akullore të përmasave të ndryshme, të cilat mund t’i përzgjdhni në Megatek, duke shtuar aksesorë cilësorë dhe funksionalë në kuzhinat tuaja.

9 Items

për faqe

9 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved