Mokete për hoteleri

Mokete për hoteleri

Me një cilësi të çertifikuar, moketet që gjeni në Megatek janë zgjedhja ideale që mund të bëni për hotelin tuaj. Ato vijnë në ngjyra me tone neutrale dhe të ngrohta për t'iu përshtatur çdo lloj arredimi në hotel dhe për më tepër mund të pastrohen fare thjeshtë me vakum.

3 Items

për faqe

3 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved