Tabaka plastike

Tabaka plastike

Tabakatë plastike të servirjes janë një aksesor që nuk mungon në kuzhinat tona, kjo pasi tabakatë plastike janë rezistente ndaj përdorimit të përditshëm, pastrohen lehtësisht dhe janë të lehta dhe praktike. Për të servirur ushqimin në mënyrën e duhur, zgjidhni tabaka plastike për shtëpinë apo biznesin tuaj, në Megatek.

20 Items

për faqe

20 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved