Shkallë druri

Shkallë druri

Përzgjidhni shkallë druri të bëra nga materiale rezistente dhe të qëndrueshme, për përdorim në ambientet e brendshme të shtëpive apo bizneseve tuaja. Megatek ofron një gamë të gjerë shkallësh prej druri, të disponueshme në një larmi llojesh druri duke përfshirë lisin, mahoganin, panjën, ahun dhe arrën.

8 Items

për faqe

8 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved