Furra me dru

Furra me dru

Furrat me dru gatuajnë më shpejt, ofrojnë shpërndarje të barabartë të nxehtësisë, theksojnë aromën e ushqimit dhe janë gjithashtu shumë efikase në energji dhe ulin kostot e përdorimit të energjisë. Në Megatek do të mund të përzgjidhni modele të ndryshme të furrave me dru, të përshtatshme për shtëpinë apo restorantin tuaj.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved