Kabëll networku

Kabëll networku

Qoftë për përdorim në shtëpi apo në zyrë, kabujt e rrjetit janë të domosdoshëm nëse po kërkoni të lidhni kompjuterin tuaj me një rrjet lokal (LAN). Në Megatek kemi sjellë kabuj rrjeti të një cilësie të mirë, për të transmetuar të dhënat me shpejtësi si dhe me veshje mjaft rezistente ndaj dëmtimeve të ndryshme që mund të ndodhin.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved