Adeziv për kantierë

Adeziv për kantierë

Adezivët për kantierë përdoren për të njoftuar drejtuesit e mjeteve për rreziqet që paraqesin ndërtimet e reja ose të përkohshme duke ruajtur në këtë mënyrë sigurinë në ato zona. Këto adezivë vijnë në Megatek me simbole të ndryshme, zakonisht me ngjyra mjaft të theksuara për të krijuar një vizibilitet maksimal tek të gjithë këmbësorët dhe drejtuesit e mjeteve në ato zona. Mos neglizhoni kurrsesi rëndësinë e adezivëve për kantierë, pasi përmes tyre të shmangni mjaft rreziqe.

Items 1-28 of 91

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 91

Faqja
për faqe