Profile hekuri

Profile hekuri

Profilet e hekurit përdoren për të ndërtuar konstruksione metalike në banesa, ndërtesa civile dhe industriale, kapanone etj. Profilet e hekurit që gjeni në Megatek janë të përbëra nga hekur i cilësisë së lartë, nga material i pastër e jo i riciklueshëm për të siguruar jetëgjatësi dhe fortësi ndaj goditjeve mekanike.

Items 1-28 of 68

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 68

Faqja
për faqe