Shkumës për rrobaqepësi

Shkumës për rrobaqepësi

Mund të gjeni mënyra të ndryshme për të shënuar mbi copë, por për të qenë sa më praktikë dhe të saktë kemi sjellë në Megatek shkumësa të lëmuar posaçërisht për këtë përdorim. Ato i gjeni në ngjyra të ndryshme dhe përmes tyre mund të shkruani lehtësisht mbi copë, pa u munduar aspak.

2 Items

për faqe

2 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved