Kapëse

Kapëse

Besoj se dhe juve ju ka ndodhur që të keni nevojë për një kapëse flokësh dhe të mos e gjeni në ato momente. Krahas funksionit për të mbajtur të kapura flokët tuaja, ato shërbejnë dhe për t'i stiluar ato sipas dëshirës suaj. Zgjidhni mes modeleve të ndryshme në Megatek.

Items 1-28 of 76

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 76

Faqja
për faqe