Morseta inoksi

Morseta inoksi

Megatek është kujdesur që të kompetojë të gjithë gamën e gjerë të aksesorëve të metalit, përfshirë edhe morsetat prej inoksi. Ato përdoren në shtrëngimin e kavove të inoksit dhe janë të ndara në bazë të diametrit të kavo. Zakonisht janë më të rekomandueshme për tu përdorur indrustrinë ushqimore dhe në punimet sipas projekteve kryesisht në zonat bregdetare.

26 Items

për faqe

26 Items

për faqe