Bateri

Bateri

Gjatë përditshmërisë tonë ne rrethohemi nga pajisje që nuk do të funksinonin pa patur bateri. Këto mini-burime energjie janë një shpikje mjaft praktike e ekonomike dhe nëse ju duhen bateri për pajisjen tuaj, jeni në vendin e duhur!
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved