Rakorderi multistrat

Rakorderi multistrat

Rakorderitë multistrat përdoren gjerësisht për instalimet me tub multistrat. Këto rakorderi përdoren kryesisht në sistemet për ujë të pijshëm por dhe për sistemet e kaldajave dhe ujërave sanitare. Megatek ju ofron rakorderi multistrat të përmasave dhe formave të ndryshme duke plotësuar kështu gamën e kësaj kategorie.

Items 1-28 of 215

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 215

Faqja
për faqe