Zgara

Zgara

Jeni në kërkim të një zgare për makinën? Në Megatek do t'i gjeni me funksionalitet maksimal për tu përshtatur me çdo lloj makine. Ato garantojnë organizimin dhe transportimin e peshave të ndryshme të produkteve si dhe sigurojnë formë aerodinamike, për të mos penguar lëvizjen e shpejtë të makinës. Ideale për transportimin praktik të biçikletave dhe mjeteve të tjera të punës, apo objekteve të përmasave të mëdha.

Items 1-26 of 29

Faqja
për faqe

Items 1-26 of 29

Faqja
për faqe