Scrub për fytyrën

Scrub për fytyrën

Nëse jeni në kërkim të një scrubi efektiv për fytyrën tuaj, jeni në vendin e duhur. Megatek ka sjellë për ju lloje të ndryshme scrubi për të pastruar butësisht qelizat e vdekura të lëkurës si dhe duke parandaluar bllokimin e poreve dhe krijimin e akneve. Me një hap shumë të thjesht, ju mund t'i kurseni fytyrës suaj shumë problematika.

1 artikull

për faqe

1 artikull

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved