Rondele inoksi e trashë

Rondele inoksi e trashë

Rondelet e trasha prej inoksi përdoren zakonisht për shpërndarjen e ngarkesës mbi një sipërfaqe më të madhe mbajtëse. Përmes trashësisë së tyre, ju siguroni një strukturë të mirëfiksuar për të mos pasur mundësi lirimi. Ato kanë një përdorim të gjerë në fushën e industrisë dhe ndërtimtarisë dhe i gjeni në Megatek me dimensione të ndryshme.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved