Litarë

Litarë

Litarët kanë një fushë përdorimi të gjerë në ambiente dhe proçese të ndryshme pune. Në varësi të përdorimit të tyre, mund t'ju nevojiten litarë në materiale të ndryshme si: litarë lini, litarë PPR, litarë elastikë si dhe litarë poliestre + pambuk. Në Megatek do t'i gjeni të gjitha llojet e litarëve me ngjyra, gjatësi dhe diametër të ndryshëm.
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved