Sera dhe aksesorë

Sera dhe aksesorë

Përzgjidhni sera dhe aksesorë për rritjen e bimëve dhe luleve, nga koleksioni i pasur i produkteve të kopshtarisë që Megatek ofron. Tani mund të kultivoni perimet dhe frutat e preferuar apo mund të mbroni lulet e ndryshme nga të ftohtët e dimrit, përmes përdorimit të serave dhe aksesorëve të ndryshëm.

15 Items

për faqe

15 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved