Hijezues (Ton sysh)

Hijezues (Ton sysh)

Për t'i bërë sytë më të dukshëm dhe më tërheqës, aplikimi i një hijezuesi është zgjidhja ideale. Përmes tyre ju mund të theksoni ngjyrën e syve dhe të shtoni thellësinë dhe dimensionin e tyre duke i bërë të duken më të mëdhenj dhe më magjepsës. Qoftë duke përdorur tone natyrale apo me ngjyra të errëta apo ndezura, një gjë është e sigurt: sytë tuaj do të marrin një pamje krejt ndryshe.

Items 1-28 of 68

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 68

Faqja
për faqe