Gurë zmeril

Gurë zmeril

Gurët zmeril që gjeni në Megatek janë të përbërë nga qeramikë speciale me abrazivitet të lartë. Duke qenë mjaft rezistentë dhe të qëndrueshëm, ato mundësojnë njëkohësisht një zmerilim, pastrim dhe gërryerje të sigurt kryesisht në materialet metalike të formave dhe natyrave të ndryshme. I gjeni me një pafundësi përmasash, për përdorim dhe përshtatje me një gamë të gjerë makinerish.

14 Items

për faqe

14 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved