Rondele inoksi e çarë

Rondele inoksi e çarë

Rondele e çara prej inoksi përdoren në industri të rënda dhe në lidhje të forta konstruktive, ndaj nëse projekti juaj i rradhës përkon me punime të tilla, duhet patjetër të pajiseni me rondele të çara. Kjo lloj rondeleje është e ndarë dhe asimetrike dhe falë formës ajo ushtron trysni në sipërfaqet e kontaktit për të mos u liruar dadoja ose bulloni nga vibrimet.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved