Gomë dhe Prefëse

Gomë dhe Prefëse

Dy aksesorë të pandashëm të lapsit, janë goma dhe prefësja. Sigurohuni që krahas prefëses, të keni në çantën tuaj të mjeteve gomën, për të fshirë gabimet që mund të bëni gjatë të shkruarit. Në Megatek disponojmë prefëse si dhe lloje të ndryshme gomash, të cilat janë perfekte për fshirje që nuk lënë njolla dhe grimca.

Items 1-27 of 68

Faqja
për faqe

Items 1-27 of 68

Faqja
për faqe