Jelekë me fryrje

Jelekë me fryrje

Jelekët me fryrje janë një nga aksesorët më të domosdoshëm verorë për të gjithë ata që nuk dijnë not. Ata janë lehtësisht të fryeshëm dhe dhurojnë argëtim të sigurtë e pa shqetësime në ujë. Këtu mund të gjeni të gjithë gamën e jelekëve me fryrje në Megatek.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved