Tava forma keku

Tava forma keku

Askush nuk i thotë jo një keku apo ëmbëlsire të bërë në shtëpi! Nëse keni me pasion të gatuani ëmbëlsira në shtëpi, këtu në megatek do të mund të gjeni tava me forma dhe madhësi të ndryshme për pjeksen e ëmbëlsirave dhe kekut.

11 Items

për faqe

11 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved