Suport prizash

Suport prizash

Për të instaluar prizat elektrike, çelësat dhe aksesorët e tjerë elektrikë ju duhen suporte cilësore prizash të cilat montohet në kutitë shpërndarëse dhe fiksojnë në mure aksesorët elektrikë. Këtu në Megatek mund të gjeni modele të ndryshme suportesh nga markat më të mira e cilësore.

18 Items

për faqe

18 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved