Tiganë krepash

Tiganë krepash

E kush i thotë jo krepave apo petullave të ngrohta të bëra në shtëpi! Tashmë edhe ju mund të gatuani krepa fare lehtë, falë tiganëve për krepa në Megatek të cilët kanë formën e tyre të veçantë dhe materiale jo-ngjitëse të cilat janë perfekte për të gatuar fare lehtë petulla apo krepa të freskëta në shtëpi.

6 Items

për faqe

6 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved