Ngrohës elektrikë aeroterm

Ngrohës elektrikë aeroterm

Ngrohësit elektrikë aeroterm përdorin ajrin e nxehtë të prodhuar nga rezistencat e tyre elektrike për të ngrohur ambientin përreth. Janë një nga mënyrat më ekonomike dhe efektive për të ngrohur ambiente të vogla apo mesatare dhe ndikojnë menjëherë në rritjen e temperaturave në ajër. Në Megatek mund të gjeni modele nga më të ndryshmit që variojnë nga më ekonomikët, tek ato më efektivët e të veçantët.

Items 1-28 of 46

Faqja
për faqe

Items 1-28 of 46

Faqja
për faqe