Sfungjerë akustikë

Sfungjerë akustikë

Sfungjerët akustikë janë nje zgjedhje ideale për izolimin akustik në banesën tuaj. Duke i vendosur në mënyrë strategjike në mure, tavane, dysheme dhe sipërfaqe të tjera, këto panele sfungjeri reduktojnë ndjeshëm nivelet e zhurmës. Megatek ju ofron sfungjerë akustikë në përmasa dhe pesha të ndryshme.

4 Items

për faqe

4 Items

për faqe
Copyright © 2022 MEGATEK // All rights reserved